Turizmi malor

Në Lezhë edhe për turizmin malor. Pasuritë e saj turistike ekologjike e malore do të ju krijojnë ndjesi alpine në një peisazh të bukur, të panjohur dhe shumë interesant. Në lartësitë e maleve, ndërsa keni ecur për tu ngjitur, do të ndesheni me pyje të shumtë, livadhe dhe burime që krijojnë bukuri të rralla.

 

Resurse turistike natyrore, ujëmbledhës apo burime natyrore ujore do shoqërojnë udhëtimin tuaj malor.

Related Posts