Piceri Marku është një prej restoranteve më të frekuentuar në qytetin e Lezhës. Shija e picës, ambjenti, sherbimi, shumëllojshmëri dhe mikëpritja janë arsye të përzgjedhjes së parë që bëjnë ata që duan të shijojnë picat në Lezhë.