Restorant Rapsodia është një ndër restorantet më të njohur i cili ofron rehati, qetësi, traditë dhe momente magjike. Konsiderohet shumë i veçantë në Shqipëri, ndërsa vlersohet për kuzhinën kreative dhe mjaft të pasur. Chef Alfred Marku ka sjellë shije unike, e specialitete të pasura. Të shumta janë vlersimet për chef Alfredin që vazhdon të surprizojë shijet e klientëve të tij.

Rapsodia ofron rehati, qetësi, traditë dhe momente magjike. Provoni shije unike, e specialitete të pasura, plot kreativitet dhe të shëndetshme nga shefi ynë. Produkte të zgjedhura me kujdes nga shefi i kuzhinës, produktet lokale si perime, mishi i zonës e specialitete të freskëta të peshkut apo specialitete të përgatitura nga vetë ai, janë disa nga pjatat më joshëse në menu.

Shijoni disa nga verërat tona cilësore që nevojten për ta bërë më të ngrohtë bisedën mes miqëve dhe jo vetëm, që zgjedhin Rapsodinë, e cila prodhohet nga kooperativa e cila mbane emrin Sapa dhe ju do të bini në dashuri me siguri!