“Mrizi i Zanave” është restorant e qendër agroturizmi në fshatin Fishtë, pranë Lezhës. Ky restorant është vendi me i frekuentuar nga turistttë vendas e të huaj. Restorant është një vend i mahnitshëm, por mbi të gjitha me gatime nga më të mirat dhe me një kulturë shërbimi jashtëzakonisht cilësore.

Tek “Mrizi i Zanave”, i cili ka marrë emrin e veprës poetike të Gjergj Fishtës, mblidhen vendas e të huaj që vijnë për të shijuar kuzhinën tradicionale të ngadaltë me produkte të zonës. “Mrizi i Zanave” ndodhet në fshatin Fishtë por vizitojeni që të kuptoni se përse është kthyer në destinacionin e cdo vizitori që vjen në Shqipëri.

Restoranti dhe bujtina e saj nder me te famshmet ne bote janë ndërtuar si pjesë e një tradite familjare, ndërsa vazhdimisht suprizon mysafirët e tij.