Bëni kujtime në Kështjellën Syni i Zi, ku bukuria tradicionale, peizazhi madhështor dhe ambienti klasik e elegant ilustrojnë ambientin e butë.

Hoteli Syni i Zi është vendi i përsosur për të ushqyer shpirtin tuaj, të relaksoni trupin dhe mendjen tuaj, larg nga zhurmat e qyteteve ose shesheve!