Miresevini në kompleksin më të bukur të Shëngjinit. Aty ku klienti ndihet mbret dhe ku argëtimi nuk ka fund.

Për të kaluar pushimet tuaja verore zgjidhni akomodimin me mengjes ose sherbimet tona të pansionit, sepse “Ermiri Palace” posedon restorantin ekskluziv për mysafiret e vet të cilët dëshirojnë t’i sigurojnë vetes një atmosferë të këndshme, një ambient ekskluziv dhe përzgjedhje të begatë të ushqimit ku ofrohen specialitetet e mrekullueshme të mishit dhe peshkut të përgatitura në mënyrë tradicionale, me theks në kuzhinën mesdhetare.

Ermiri Palace ju mundëson edhe:
Jaht me qera me hapesirë të mjaftueshme deri 15 persona
Bar-Pub, në pistë mbi det
Plazh privat
Bar në verande
Salle konferencash
Ambjente argëtuese
Disko
Parking