Stili i jetës

Stili i jetesës së lezhjanëve është një mozaik i gjallë sa modern aq edhe tradicional. Ajo është një larmi e trevave veriore dhe verilindore të vendit si dhe traditë historike e këtij qyteti mijëvjeçar.

 

Jeta në Lezhë është një larmi e kulturave lokale dhe traditave, disa prej shekujve dhe të tjerëve ose trashëgimisë më të fundit. Kohët moderne prezantohen më së miri në Lezhë pasi rajoni ka patur emigrim të shumtë në vendet e europës duke sjellë prej andej edhe kulturë të fituar.

 

Kjo bën që çdo vizitor në Lezhë të ndjehet vendas aq sa edhe mik i çdo lezhjani. Mos u hezitoni të komunikoni me qytetarët e Lezhës, pasi aty do të jetë dikush që ju kupton dhe ju ndihmon.

Related Posts