All the Latest news

Lezha çeli zyrtarisht sezonin veror 2017 përmes aktiviteteve të ndryshme të organizuara nën kujdesin e bashkisë.

Në Lagunën e Kune Vainit në Lezhë, u organizua një aktivitet ku u prezantuan vlerat më të mira të zonës, si dhe u mundësua një guidë e plotë për të pranishmit.

Gara me kajak në lumin Drin… Kjo është nisma më e re e bashkisë së Lezhës për të promovuar turizmin në Lezhë.

Për herë të parë në gjirin e Shëngjinit ka mbërritur një kroçere me mbi 600 turistë nga vende të ndryshme të botës.

Në Shëngjin turistët kanë rezervuar më herët, duke shmangur kështu periudhën e fluksit të përvitshëm.

Lezha prezantoi në Panairin Mesdhetar të Turizmit që po organizohet në Tiranë, mundësitë e eksplorimit të destinacioneve të reja turistike.

 

Bashkia e Lezhës u...

Një shportë gjigande me vezë u vendos këtë mëngjes në sheshin “Papa Gjon Pali II” të Lezhës, si një mikpritje e veçantë lezhjane për festën e Pashkëve.

 

Ringjallja e...