Sport, turizëm dhe argëtim

Sport, turizëm dhe argëtim… Kjo është nisma e nxënësve të shkollës së bashkuar Ishull Lezhë, në Lezhë

Ata e zhvendosën aktivitetin e tyre në plazhin e Vainit, duke prezantuar produkte të zonës të pregatitura prej tyre së bashku me prindërit. Këto gatime janë tregtuar tek pjesëmarrësit dhe të ardhurat që do të grumbullohen do të përdoren për bamirësi.

Të tjerë nxënës janë përfshirë në aktivitete sportive duke e bërë një manifest vlerash për zonën këtë aktivitet. Në këtë mënyre i jepet rol dhe mundësi çdonjërit ndërsa zhvendosja në natyrë është dalje nga rutina e përditshme