Hotel “Liss” Uldedaj, i njohur ndryshe si Turizmi, ndodhet në zemër të qytetit të Lezhës dhe është pika kryesore e referimit për vendasit. Përfaqson krenarinë e Lezhës, ndërsa sot vjen tërësisht i rinovuar dhe mjaft tërheqës.

I hapur për këdo duke plotësuar më së miri kërkesat e shumta të klientëve vendas e të huaj që frekuentojnë në cdo stinë të vitit Lezhën turistike.

Që nga viti 1972 Hotel “Liss” Uldedaj ka tërhequr mysafirët me atmosferën e përsosur dhe shërbimet cilësore. Nëse jeni në Lezhë, orientimi juaj nis pikërisht nga Hotel Liss.